top of page

VEČER KAVALÍRŮ III - 5 příběhů a 5 příležitostí pro vás.

Nikdy nebylo jednodušší vytvořit si vlastní byznys, ale už ne tak si jej udržet. To samé platí i v případě budování a udržování mezilidských vazeb. Přitom správný kavalír není samotářem zaměřeným jen na svůj osobní úspěch. Snaží se uspět, ale zároveň pomáhá v úspěchu i ostatním. A tak se za necelých 14 dní koná třetí setkání členů Klubu kavalírů. Tento večer se propojí dva světy - startupy a investoři. Událost se odehraje po vzoru úspěšné americké televizní show Shark Tank (českého Dne D), pouze s tím rozdílem, že v rovině potenciálního investora nebo obchodního partnera nezískává příležitost pouze 5 vyvolených úspěšných podnikatelů, ale každý z vás.


Během večera představí svůj nápad nebo projekt pětice kavalírů, kteří tak v rukou dřímají zajímavou obchodní příležitost. Ovšem bez silného obchodního partnera po boku se jejich podnikatelské představy budou naplňovat jen stěží a tak se nemohou dočkat až s ní seznámí i ostatní. Společně jim z řad našeho klubu, který poskytne potřebnou podporu, zázemí a cenné zkušenosti, pomůžeme najít správného parťáka – investora, společníka nebo mentora.

 

Pokud hledáte projekt k investování a tedy si myslíte, že vám tato událost nesmí uniknout, ozvěte se nám.

 

Představení těch, kteří budou prezentovat svoje projekty

Složení řečníků i projektů, se kterými se během večera seznámíte, jsme vybrali napříč různými obory tak, aby si každý přišel na své. Na koho se tedy budete moci těšit?

 

představení Daniela Körbera

Dan Körber je mladý podnikatel, se zaměřením na energetiku, sportovec – florbalista hrající extraligu florbalu a hračička co chce dělat věci, jenž ho baví. Jelikož má zálibu v pití rumu a všech originálních věcech, ideálně customizovaných, minulý rok jej napadlo pustit se do produkce vlastní značky karibského rumu, se kterou vás na Večeru kavalírů seznámí. Zrovna tak, jako s obchodní příležitostí, kterou tento destilát skýtá. Dan totiž do své firmy hledá obchodního partnera, který se ztotožní s jeho vizí a rád by se do jeho projektu zapojil.


 

představení Jakuba Davida

Jakub David je podnikatel z Mikulova a jednatel firmy DAVID Solutions, s.r.o., která se dlouhodobě zabývá poskytováním servisu v oblasti brusiva, nástrojů a nářadí pro klienty z různých oborů. Firmu založil jeho otec již před více než 20 lety, který byl dlouholetým a uznávaným odborníkem v oboru. Od dětství se tak Jakub zapojoval do chodu firmy a podílel se na jejím rozvoji a nyní stojí v jejím čele. Firmě se dařilo dobře, ale s pandemií přišla výzva, která Jakuba pobízí k transformaci. Jaké příležitosti tento obor přináší a jaká je další vize jeho firmy, do které by rád přizval partnera, poví Jakub v ten večer osobně.


 

Představení Petra Němce

Petr Němec je majitel a CEO firmy Silenos Works, která se zabývá tvorbou softwarových řešení na míru. V rámci svého studia získal titul Ph.D. v Computer Science a specializaci na zpracování přirozeného jazyka. Na získaných poznatcích vystavěl svou praxi a v současné době se zabývá vývojem své originální počítačové hry Top Blast. Jedná se o velmi kvalitní hru s potenciálem značného zisku. Zároveň by její úspěch znamenal zahájení vývoje dalších her, které už má Petr naplánované. Projekt aktuálně řídí sám, ale protože nemá zkušenosti s marketingem, uvítal by strategického partnera, který má s obchodní stránkou věci zkušenosti a mohl by mu pomoci za určitý podíl na zisku.


 

Představení Vladimíra Lazového

Vladimír Lazový, 33 letý rodák z Ostravy, aktuálně žijící v Břeclavi se ve světě obchodu pohybuje již 12 let a jeho životním směrem se stal obor finančnictví. Začínal jako zprostředkovatel pojišťovacích, finančních a investičních produktů a dnes má na starost rozvoj projektů a zajištění přílivu kapitálu ve vlastní společnosti Československá bytová a.s. Obchodní strategií jeho firmy je zhodnocování prostředků investorů financováním investic do nemovitostí odkupovaných z insolvenčních řízení, exekucí a pohledávek. Každá investiční transakce je vždy zajištěna nemovitým majetkem ve stoprocentní výši a přináší tak zajímavou kombinaci zhodnocení při téměř nulovém riziku.


 

Představení Jamese Riesse

James Riess pochází z malého města na jižní Moravě. Má rád výzvy a zajímá se o nové inovativní projekty. I přesto, že James podniká v několika zemích i oborech, 90% svého volného kapitálu investoval do firmy zabývající se hydroponií. Je totiž přesvědčen, že právě hydroponie je budoucnost. Ať už kvůli celoroční produkci, značné úspoře vody, tak i kvůli tomu, že rostliny na které nejsou použity pesticidy a necestují tisíce kilometrů několik dní zavřené v kamionech, chutnají daleko lépe. James se s vámi podělí o informace, jak tuto inovativní technologii pěstování rostlin využít, dokud je stále v začátcích.

VÍCE O KLUBU KAVALÍRŮ

. . .

Pokud vás zajímá další informace o Klubu kavalírů například kdo je členem, jak to vypadalo na předchozích akcích, klikněte zde.

bottom of page